miercuri, iulie 17, 2024

COMUNICAT PNL | Gabriel Avrămescu, candidat PNL Buzău pentru Camera Deputaților: Guvernul PNL va aloca 100 de milioane euro pentru sectorul cultural.

Custom ad 1

Gabriel Avrămescu, candidat PNL Buzău pentru Camera Deputaților: Guvernul PNL va aloca 100 de milioane euro pentru sectorul cultural.

Bogăția unei comunități stă în valorificarea obiectivelor culturale. Investițiile pentru păstrarea si conservarea edificiilor sunt esențiale pentru promovarea identității unei comunități.
Mănăstirea Ciolanu și Tabăra de Sculptură de la Măgura sunt două dintre obiectivele de o valoare enormă din punct de vedere cultural pentru județul Buzău.
Bogăția cultural-turistică ce nu a fost pusă în valoare în ultimii 30 de ani trebuie urgent valorificată. Respectul pentru istoria noastră trebuie să se reflecte în valorificarea obiectivelor, iar acest lucru va reprezenta o prioritate pentru viitorul meu mandat de parlamentar.
Interesul guvernului PNL pentru cultură nu poate fi contestat. La nivelul Ministerului Culturii, în perioada 2021-2022 se va elabora și implementa o schemă de ajutor de stat pentru sectoarele cultural-creative pentru susținerea activităților cultural-artistice în valoare de 100 milioane de Euro.

COD MANDATAR 11200025 | COMANDAT DE PNL BUZĂU

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole