duminică, iunie 16, 2024

Infrastructura rutieră, o prioritate a Consiliului Județean Buzău în mandatul 2016 – 2020!

Custom ad 1

Mandatul 2016 – 2020 a reprezentat, pentru Consiliul Județean Buzău, o perioadă în care s-a concentrat îndeosebi pe îmbunătățirea infractructurii județului Buzău. E greu greu să promovezi alte aspecte frumoase ale județului, dacă infrastructura nu ajută. Tocmai de aceea infrastructura rutieră a devenit una dintre cele mai importante realizări de care se bucură locuitorii județului Buzău.

În perioada 09.09-11.09 am participat la recepția la terminarea lucrărilor de covoare asfaltice pe numeroase tronsoane de drumuri județene: DJ 103P Valea Nehoiului, DJ 102B Zeletin, DJ 103P Chiojdu-Bâsca Chiojdului, DJ 102L Chiojdu-Cătina, DJ 205B și 205 Năeni, DJ 205A Livada Mare și DJ 203K Bâsceni-Sârbești.”, ne informează reprezentanții Consiliului Județean Buzău pe pagina de Facebook.

Lucrările de modernizare și reabilitare a drumurilor din județ nu se vor opri aici. În acest moment, la nivelul județului Buzău, există mai multe proiecte de modernizare a drumurilor aprobate de Consiliul Județean Buzău, în derulare. ”Este adevărat că aceste șantiere creează disconfort atât locuitorilor, cât și celor care tranzitează zona, dar, cu răbdare și cooperare, vom culege roadele acestui efort și ne vom bucura cu toții de drumuri moderne și confortabile.” Echipa formată din dl. Președinte Petre Emanoil Neagu și cu dl. Vicepreședinte Romeo Lungu, la conducerea Consiliului Județean Buzău, este puternică, unită și are ca numitor comun respectarea angajamentului asumat față de cetățeni.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole