miercuri, iunie 12, 2024

Consiliul Județean Buzău facilitează transportul buzoienilor. Mizil și Pogoanele, două destinații noi pentru transportul în comun.

Custom ad 1

Consiliul Județean Buzău a demarat procedurile pentru înființarea unei curse speciale care va facilita accesul buzoienilor către Mizil, acolo unde mulți dintre ei merg către locurile de muncă. Sute de buzoieni din partea de sud și din partea de vest a județului Buzău vor ajunge mai ușor în Mizil, după înființarea unei curse speciale înspre și dinspre Mizil. Drumul județean care face legătura între zona Năeni – Fințești și DN 1B Buzău – Ploiești este, în prezent, reabilitat, iar transportatorii vor putea efectua curse regulate în condiții bune.

Totodată, în urma solicitărilor unor cetățeni care locuiesc în partea de sud a județului, se va înființa încă o linie de transport în comun care va face legătura între municipiul Buzău și orașul Pogoanele.

În urma semnării ”angajamentului comun pentru Buzău”, de către primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, se vor face și alți pași înainte pentru dezvoltarea transportului în comun pe teritoriul județului Buzău, prin cooptarea Consiliul Județean ca membru în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară şi ca acţionar în societatea Trans Bus S.A. Mijloacele de transport ale operatorului Trans Bus S.A. vor ajunge în localitățile Ulmeni, Costești și Gherăseni, pentru a veni în sprijinul celor care fac naveta între aceste localități și municipiul Buzău. Comuna Gherăseni este deja membră a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară și urmează ca în scurt timp și localitățile Ulmeni și Costești să fie cooptate în cadrul acesteia. Liniile de transport vor deveni active în momentul în care societatea va mai achiziționa și înmatricula încă 30 de autobuze second hand.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole