7.9 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

AUDIO. +18 | INTERZIS MINORILOR! Candidatul Pro România la Nehoiu, ameninţat de Doru Muzgoci, fostul preşedinte al organizaţiei

Custom ad 1

Fostul preşedinte al organizaţiei PRO România Nehoiu, Doru Muzgoci l-a ameninţat telefonic pe Mihail Vlădescu, actualul candidat al partidului lui Victor Ponta la primăria din localitate. Incidentul a urmat plecării lui Doru Muzgoci din fruntea organizaţiei nehoiene, iar frustrarea sa în momentul în care a realizat că nimeni din PRO România nu-l urmează a atins cote inimaginabile în conversaţia avută cu Vlădescu. După ce mai mulţi dintre foştii colegi ai lui Muzgoci au trebuit să suporte comportamentul acestuia în mediul online, iată că de această dată vorbele fostului preşedinte de la organizaţie s-au tradus prin ameninţări şi atacuri directe la persoană.

ATENŢIE! LIMBAJ EXPLICIT!

Având în vedere cele întâmplat, conducerea PRO România a convocat de îndată o întâlnire cu reprezentanţii mass-media, expunând înregistrarea audio dintre cei doi. Întrevederea cu reprezentanţii presei a fost condusă de preşedintele Felix Rache, care a blamat atitudinea şi comportamentul lui Muzgoci, totodată menţionând că nici un partid politic nu ar trebui să aibă în componenţa sa personaje precum cel anterior amintit.

Limbajul folosit şi ameninţările la adresa candidatului PRO ROMÂNIA pun capăt carierei politice a lui Doru Muzgoci.

„In rândul partidelor politice nu trebuie sa existe oameni care sa amenințe si sa bata cetatenii. Niciun partid nu poate sa sustina sau sa promoveze astfel de personaje cu derapaje grave.

Vorbim despre acest episod, pentru ca este de datoria noastra sa ne apărăm colegii. Noi trebuie sa protejăm integritatea candidatului nostru si a celorlalti membri.

Deși au trecut saptamani bune in care ne terorizează membrii, am crezut ca este doar un om rănit care atunci când a ales sa plece, nu l-a urmat nimeni.
Ne asteptam sa incerce marea cu degetul, sa agite putin apele… Insa e cu totul si cu totul altceva sa ameninți un candidat la primarie si sa hartuiesti, fara încetare, membri si colegi cu care ai lucrat.

Noi toți trebuie sa lăsam in afara politicii acești indivizi.

Din momentul acesta, nu cred ca mai exista partid care sa se asocieze cu oameni cu astfel de simptome îngrijorătoare.
Nimeni nu va mai putea gira și susține un astfel de personaj atat de tulburat si de grav afectat.

E de datoria partidelor politice si e de datoria presei sa aiba toleranța 0 fata de violență si amenințări cu moartea.
Într-o Românie a anului 2020, din partidele politice ar trebui sa dispară aceste personaje cu comportament de clan de interlopi.” – Felix Rache, preşedinte PRO ROMÂNIA BUZĂU, vicepreşedinte naţional PRO ROMÂNIA.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente