23.3 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

Consiliul Județean Buzău – Certificatul de urbanism pentru autostrada A7 – tronsoanele Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani

Custom ad 1

Vineri, 17 iulie a.c., a fost semnat certificatul de urbanism pentru porțiunea din autostrada A7 pentru tronsoanele Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani. Autostrada A7, denumită și ”Autostrada Principatelor Române”, va fi un drum de mare viteză ce va face legătura între București și Moldova, cu punct final la Pașcani, fluidizând traficul în această zonă din țară. Aceasta va avea un nod de legătură cu o altă autostradă care se află în plan, autostrada Târgu Mureș – Iași.

Președintele Consiliului Județean Buzău spune, într-o postare pe Facebook: ”Astăzi, am semnat Certificatul de urbanism pentru autostrada A7 – tronsoanele Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani.
Noi, autoritățile locale, am tratat cu prioritate aceste demersuri pentru că ne dorim ca și buzoienii să poată ajunge în condiții de siguranță și într-un timp cât mai scurt la București, Ploiești sau în Moldova.
Pentru că autostrada va tranzita teritoriul mai multor comune din județ, am transmis primăriilor să informeze cetățenii să permită accesul SC Geostud SRL la proprietățile lor pentru realizarea investigațiilor geotehnice și forajelor.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente