joi, mai 30, 2024

Pinocchio de Pogoanele | Florin Dumitraşcu, primarul care minte ruşinos pentru a îşi ascunde declaraţia de avere!

Custom ad 1

Florin Dumitraşcu (PSD), primarul oraşului Pogoanele, ar fi în stare să scornească orice minciună pentru a nu da curs unui demers obligatoriu prin lege. Edilul social democrat nu dă doi bani pe lege şi asta se vede din simplul fapt că, de patru ani, declaraţiile sale de avere şi interese, precum şi ale celorlalţi consilieri locali lipsesc de pe website-ul oficial al primăriei pe care o conduce.

În urmă cu câteva săptămâni, i-am solicitat telefonic lui Florin Dumitraşcu, primarul oraşului Pogoanele, apelând numărul de telefon fix postat pe site-ul primăriei oraşului Pogoanele, postarea declaraţiilor de avere şi interese, potrivit legii pe site-ul instituţiei al cărei şef este.

Dumitraşcu s-a scuzat, afirmând că nu este în primărie, deşi apelul a fost efectuat către un număr oficial de telefon fix. Când şi-a dat seama de gafa făcută, primarul din Pogoanele a justificat lipsa listei documentelor pe care trebuia să le publice de ceva vreme prin decesul unuia dintre părinţii informaticianului din Primăria Pogoanele.

Informaţii furnizate de Agenţia Naţională de Integritate.
Informaţii furnizate de Agenţia Naţională de Integritate.

Cert este că nici la aproape două luni de la solicitarea informaţiilor, atât pe cale telefonică, cât şi în scris, pe site-ul Primăriei Pogoanele nu se află declaraţiile de avere ale nici unuia dintre consilierii locali sau a primarului. Mai mult, în răspunsul scriptic al solicitării noastre, primarul a continuat seria minciunilor, afirmând că toate acestea se află deja pe site-ul UAT Pogoanele, o minciună grosolană aşa cum se poate observa din capturile alăturate sau accesând site-ul www.primariepogoanele.ro

Captură de ecran realizată pe 15 iulie 2020 pe site-ul oficial al Primăriei Pogoanele.
Informaţii furnizate de Agenţia Naţională de Integritate.
Informaţii furnizate de Agenţia Naţională de Integritate.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole