10.4 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

FOTO | Partidul lui Onţanu şi-a desemnat candidaţii pentru administraţiile din Buzău şi Râmnicu Sărat!

Custom ad 1

Partidul ADER continuă activitatea de lansare a candidaților pentru alegerile locale. recent, la Râmnicul Sărat, Partidul ADER și-a lansat candidații pentru funcțiile de primar la municipiile Buzău și Râmnicu Sărat.

Marius Vlăsceanu, candidatul ADER pentru Primăria Buzău.
Marius Vlăsceanu, candidatul ADER pentru Primăria Buzău.

Pentru Municipiul Buzău candidatul Partidului ADR este Marius Vlăsceanu de profesie economist, iar pentru Municipiul Râmnicu Sărat candidat este Violeta Pall, de profesie jurist.

La activitatea de lansare a candidaților a participat din partea conducerii Partidului ADER domnul Neculai Onțanu,Președinte de Onoare al ADER, domnul Orlando Culea,Președinte Executiv al ADER, Prof.univ.dr. Ioan Gherghina, Presedinte al Consiliului National al ADER Prof.univ.dr. Gheorghe Onțanu, Bogdan Stanoevici și Cristian Diaconu. Din partea conducerii organizației ADER Buzău au participat Valentin Ceaușu, Cătălin Jugănaru, dr. Mariana Ștefan, candidații Violeta Pall și Marius Vlăsceanu.

În prezentările lor candidații au arătat problemele nerezolvate ale celor două municipii și proiectele pe care le propun. Vorbitorii de la București și dela județul Buzău au arătat și care sunt oprtunitățile pe care le oferă județul: suprafața mare, 2,6% din suprafața țării, prezenta pe suprafata judetului a tuturor formelor de relief si dispunerea unitara a acestora, bazin hidrologic dezvoltat, în principal râul Buzău, fond forestier important și poziție geografică, locul de întalnire al celor trei provincii istorice Muntenia, Transilvania și Moldova.

Candidații au vorbit și despre anumite probleme care au împiedicat dezvoltarea zonei: incompetența administrațiilor locale, prezența geografică a județului Buzău în Zona I de risc seismic din România, eroziuni și instabilitate a solului în bazinele depresionare intramontane Nehoiu – Nehoiașu – Basca, Gura Teghii, temperaturi extreme înregistrate atăt iarna cât și vara, 20-30 zile pe an au temperaturi de peste 30°C (zile tropicale), precum și gradul mare de ariditate în partea de sud a județului. Partidul ADER din județul Buzău se va prezenta cu candidați proprii la alegerile locale.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente