7.9 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

Consiliul Județean Buzău anunță continuarea lucrărilor de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere în județul Buzău

Custom ad 1

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a vizitat astăzi, 08.07, șantierul de lucru ce are ca obiect modernizarea DJ205, care face legătura între localitățile Greceanca, Breaza, Năeni și Fințești. ”Reabilitarea DJ 205 Năeni – Fințești continuă într-un ritm susținut! Cei 12 km de drum județean vin în completarea lucrărilor de consolidare realizate deja de Consiliul Județean Buzău”, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, în aceeași postare, ne informează că lucrările de modernizare și reabilitare vor continua cu DJ 102F Cănești – Chiliile: ”Așa cum am promis, aceleași demersuri le vom face și pe DJ 102F Cănești – Chiliile. Turnarea covorului asfaltic se va efectua numai după finalizarea tuturor lucrărilor de consolidare. Doar așa vom putea avea lucrări de calitate și o infrastructură rutieră așa cum ne dorim cu toții la noi acasă”.

Finanțarea obiectivului de investiții, în valoare totală de 33.612 mii lei se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente