10.4 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

ANUNŢUL CARE DĂ FIORI PSD BUZĂU | După întâlnirea cu Orban, Mircea Posea intră în cursa pentru Nehoiu!

Custom ad 1

Filiala judeţeană a Partidului Social Democrat este la un pas să mai piardă o primărie importantă din judeţul Buzău. Zilele trecute, premierul Ludovic Orban s-a întâlnit cu Mircea Posea, membru al PNL Buzău şi candidat al liberalilor pentru primăria Nehoiu. Cei doi au purtat discuţii privitoare la starea oraşului din nordul judeţului, acolo unde sub tutela celor trei trandafiri, cetăţenii au ajuns să ducă un trai mizer, lipsit de orice perspectivă de îmbunătăţire. Totodată, întâlnirea cu Orban l-a determinat pe Posea să confirme faptul că va reprezenta PNL în cursa pentru fotoliul de primar al oraşului Nehoiu.

Există speranţă pentru Nehoiu: Posea pentru primărie!

„Ideile bune aduc oamenii împreună. Întâlnirea de astăzi cu premierul României, Ludovic Orban, reprezintă un semn al interesului deosebit, pe care domnia sa îl acordă problemelor și nevoilor nehoienilor, concretizat în pregătirea și realizarea efectivă a unor proiecte de viitor, vitale pentru orașul nostru. Problemele puse în discuție au vizat: dezvoltarea strategică a orașului Nehoiu și a Văii Buzăului din punct de vedere economic, social și politic; stabilirea unor obiective comune care să conducă la creșterea calității vieții în comunitatea în care trăim, prin politici de dezvoltare, investiții, creșterea numărului de locuri de muncă; viitorul organizației PNL Buzău, în contextul actual, având în vedere apropierea alegerilor locale și parlamentare, din toamnă; Pe parcursul întâlnirii, am constatat efortul zilnic al Executivului de a găsi soluții viabile pentru toate problemele cu care ne confruntăm, abordându-le cu multă responsabilitate și precizie. România este pe drumul cel bun și asta îmi dă speranța că și pentru Nehoiu există soluții de dezvoltare, pe termen lung.” – Mircea Posea, candidatul PNL pentru Primăria Nehoiu

CHIPUL EŞECULUI ÎN ADMINISTRAŢIA LOCALĂ. Ionuţ Milea, primarul oraşului Nehoiu.
CHIPUL EŞECULUI ÎN ADMINISTRAŢIA LOCALĂ. Ionuţ Milea, primarul oraşului Nehoiu.

Ionuţ Milea, primarul social-democrat căruia îi scârţâie serios scaunul

Managementul defectuos al social-democraţilor din ultimul deceniu a făcut că cetăţenii oraşului Nehoiu să-şi piardă orice speranţă în administraţia locală, după ce o sumedenie de proiecte anunţate cu surle şi trâmbiţe au sfârşit fie cu mari întârzieri şi costuri mai mari decât cele prevăzute iniţial, fie nu au trecut în stadiul de implementare. Indiferent că a fost vorba despre spitalul din localitate, despre pădurile din jurul oraşului, despre stadionul de fotbal sau casa de cultură, administraţia social-democrată din Nehoiu a bifat eşec după eşec. Asta în condiţiile în care penultimul primar al PSD din Nehoiu a sfârşit după gratii, iar edilul din zilele noastre are cel puţin o pregătire profesională îndoielnică.

DORU MUZGOCI. Vocea care de ani dă fiori administraţiei din Nehoiu. Sursă: Facebook
DORU MUZGOCI. Vocea care de ani dă fiori administraţiei din Nehoiu. Sursă: Facebook

Posea şi Muzgoci, coşmarul PSD Nehoiu

Viaţa social democraţilor din Nehoiu a devenit şi mai grea după confirmarea lui Posea. Decizia omului de afaceri din nordul judeţului de a intra în lupta pentru primăria Nehoiu, alături de decizia similară a lui Doru Muzgoci, reprezentant al PRO România, cea mai critică voce la adresa actualei administraţii face aproape inevitabilă dispariţia puterii din mâinile „trandafirilor”. Privind prin prisma experienţei profesionale şi politice, oricare dintre cei doi reprezintă o variantă mai bună pentru cetăţenii de rând şi un motiv destul de bun pentru nopţile agitate ale actualului edil.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente