13.1 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

EXCLUSIV! Robert Sighiartău, secretar general PNL: „Personal, mă dezic de Viorel Ştefu!”

Custom ad 1

Liberalii cu ştate vechi nu văd cu ochi buni numirea fostului secretar de stat din MAI, Viorel Ştefu în funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene PNL Buzău. Ştefu a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne pe când acesta era condus de social-democrata Carmen Dan. Ulterior, acesta a fost nevoit să părăsească funcţia din cauza acuzaţiilor aduse chiar de şefa sa. Carmen Dan (n.r. ministru MAI pe vremea aceea) l-a acuzat pe Ştefu de management deficitar, după ce acesta i-ar fi ascuns o serie de mesaje din partea Serviciului Român de Informaţii , privitoare la galeriile care se îndreptau spre Piaţa Constituţiei în cadrul protestelor desfăşurate împotriva OUG 13.

Robert Sighiartău, PNL: „Personal, mă dezic de aşa ceva!”

Agora Buzău vă prezintă în exclusivitate reacţia lui Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, după ce filiala Buzău l-a anunţat public pe fostul secretar de stat în MAI, Viorel Ştefu, drept noul membru de vază al organizaţiei conduse la Buzău de deputatul Cristinel Romanescu.

„Eu am fost în piaţă atunci şi ştiu foarte bine ceea ce s-a întâmplat. Personal, mă dezic de asemenea oameni care nu au nimic în comun cu valorile liberale pe care le promovează PNL şi în care membrii săi cred cu tărie. Atunci, domnia sa apăra alte valori în care noi, cei aflaţi de cealaltă parte a gardurilor separatoare nu am crezut şi nu vom crede vreodată. Îmi e greu să cred că un om lipsit de interese ascunse poate să-şi schimbe atât de repede setul de valori” – Robert Sighiartău, secretar general PNL

Potrivit unor surse demne de încredere aflate la conducerea PNL Buzău, şansele lui Ştefu de a candida pe o poziţie eligibilă în cadrul Consiliului Local al Primăriei Municipiului Buzău au scăzut dramatic. Acesta a încercat să ceară ajutorul unor PNL-işti aflaţi în conducerea naţională a liberalilor şi s-a lovit de refuzul lor.

Vom reveni cu detalii.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente