miercuri, iunie 12, 2024

E bine că PSD ascultă de PRO România!

Custom ad 1

Chiar dacă noi am fost primii, și așa s-a întâmplat de fiecare dată când a fost vorba să ne ajutăm semenii, exemplul nostru a fost urmat de această dată și de autoritățile locale. Salutăm deci pe această cale gestul primarului Toma, făcut după acțiunea noastră de ieri dimineață, când am donat prin intermediul prim-vicepreședintelui Viorel Dobre, 1000 de măști în proximitatea focarului de Covid 19, în cartierul Mihai Viteazu. Primarul a anunțat că și instituția pe care o reprezintă va face același gest, și va împărți măști locuitorilor din zonă. Chiar dacă numărul nu va acoperi necesarul, este un prim pas în a demonstra că atunci când se vrea, se poate renunța la declarații și trece la fapte.
Așteptăm și reacția PNL, unde deocamdată e liniște, mai ales că, având în vedere că liberalii dețin puterea în România, pretențiile sunt cu mult mai mari. Și nu în ultimul rând, PRO România mai face un gest firesc de solidaritate. Pentru că atunci când prim vicepreședintele Viorel Dobre a donat cele 1000 de măști locuitorilor din Mihai Viteazu, gest apreciat de toți cu care a intrat în contact, aceștia au acuzat lipsa declarațiilor pe propria răspundere care pentru unii sunt greu de procurat, PRO România revine în mijlocul lor. Și vom împărți tuturor celor care ne-au solicitat și au nevoie astfel de documente în alb, pentru ca acestia să poată circula acolo unde au nevoie cu respectarea legii.
Notă: Ne bucură faptul să vedem că PSD ascultă de PRO România. Și pentru a nu mai aștepta comunicatele noastre ulterioare, ca să aflați ce solicitări mai au aceștia, vă transmitem că oamenii au nevoie și de Declarații pe Propria Răspundere în număr destul de mare. O parte importantă o vom duce noi în decursul acestei zile…

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole