vineri, aprilie 19, 2024

Ajutor pentru vârstnici, medici de familie şi cadre MAI | Emag.ro a trimis peste 65.000 de măşti în judeţul Buzău!

Custom ad 1

Vești bune! Prin Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 74549/ 6.04.2020, prin care au fost repartizate la nivel național 4.150.000 de măști chirugicale cu trei pliuri, provenite dintr-o donație a unui agent economic privat (Dante International, societatea care administrează magazinul online emag.ro), vă informăm că în județul Buzău vor exista trei mari categorii de beneficiari ai acestor echipamente de protecție:
– Medici de familie;
– Persoane vârstnice instituţionalizate și bolnavi cronici;
– Cadre ale Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru medicii de familie buzoieni au fost repartizate 19.700 de măști de protecție, care vor fi puse la dispoziția Casei Județene de Asigurări de Sănătate pentru a fi distribuite beneficiarilor. Persoanelor vârstnice și bolnavilor cronici li se vor distribui 22.900 de măști prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.
Cadrele MAI vor primi, de asemenea, măști chirurgicale de protecție. Potrivit repartizării, circa 1.500.000 de măști centralizate la nivel național vor fi distribuite către mai multe județe, printre care se numără și Buzău. Punerea la dispoziție a măștilor către beneficiari se va desfășura, conform ordinului nr. 74549/ 6.04.2020, până pe data de 10 aprilie.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole