9.2 C
Buzău
joi, martie 23, 2023
Google search engine
AcasăActualitate | Acum în BuzăuTot mai mulți buzoieni în șomaj tehnic

Tot mai mulți buzoieni în șomaj tehnic

Crește semnificativ numărul societăților comerciale din Buzău, care își suspendă activitatea și trimit angajații în șomaj tehnic

În prima zi de depunere a documentelor, aproape o mie de buzoieni au fost trimiși în șomaj tehnic. Cele mai afectate domenii sunt confecțiile și domeniul divertismentului.

 În prima zi în care AJOFM a putut primi cererile din partea angajatorilor, peste 30 de reprezentanți de firme au depus docimentația pentru aproape o mie de angajați.

Conducerea AJOFM a oferit și explicațiile așteptate de toți angajații trecuți în șomaj tehnic, cu privire la veniturile pe care le vor avea în această perioadă.

La Buzău, mii de persoane ar putea rămâne fără un loc de muncă în perioada următoare. Angajatorii estimează ca peste 6000 de salariați din firmele din județ să fie concediați sau trimiși în șomaj tehnic pe perioada pandemiei.  

Pe lângă confecții și divertisment și alte domenii sunt afectate de criza de coronavirus, inclusiv cel al sănătății. Una dintre cele mai mari clinici medicale, cu puncte de lucru în toată țara, își suspendă activitatea la Buzău și trimite angajații în șomaj tehnic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments