marți, aprilie 16, 2024

Vânzarea de bilete suspendată, la meciul Gloria-Minaur

Custom ad 1

Gloria a decis suspendarea vânzării de bilete, pentru partida de Cupă

În urma hotărârii Grupului de Suport Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Gloria Buzâu a luat decizia să suspende vânzarea biletelor pentru partida de Cupa României, cu Minaur Baia Mare. Meciul se va disputa pe 12 februarie, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

Până acum, s-au comercializat 245 de bilete, însă, grație afișului generos, meciul ar fi avut o afluență mult mai mare. Șefii de la Gloria încearcă acum să obțină toate avizele din partea autorităților, astfel încât meciul să se dispute în condiții relativ normale, dar în limita celor 1000 de spectatori.

Aceleași măsuri au fost luate și pentru partidele de pe Stadionul Crâng. La evenimente vor asista maxim 1000 de persoane, incluzând aici oficialii, forțele de ordine și personalul auxiliar. Există însă și posibilitatea disputării meciurilor fără spectatori.

Departamentul pentru Situații de Urgență și MAI au anunțat că activitățile care includ o asistență mai mare de 1000 de persoane vor fi interzise, începând din 8 martie 2020, pentru a preveni răspândirea virusului Covid19.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole