joi, aprilie 18, 2024

Beat și cu permisul anulat, a omorât un om

Custom ad 1

Bărbat dintr-o comună buzoiană, decedat într-un accident provocat de un motociclist beat şi cu permisul anulat

Un accident mortal produs, joi seară, într-o localitate din judeţul Buzău, s-a soldat cu moartea unui bărbat de 34 de ani, pasager pe motocileta condusă de un tânăr băut şi cu permisul suspendat. Evenimentul a avut loc pe raza comunei Ulmeni.

În timp ce se deplasau cu motocicleta pe strada Ion Iordache din comuna Ulmeni, doi localnici în vârstă de 21, respectiv 34 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, vehiculul rasturnandu-se pe partea carosabilă.

s-a soldat cu decesul bărbatului de 34 de ani. Tânărul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. Relu Cojocaru este bărbatul care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului de motocicletă. El s-a lovit rău la cap în cădere, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Din verificări a reieşit că tânărul de 21 de ani are permisul anulat, iar cel de 34 de ani nu figurează în evidenţa posesorilor de permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani a fost indicată valoarea de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole