23.3 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

Remiză spectaculoasă între Gloria și „Șepcile Roșii”

Custom ad 1

Show în Crâng, între Gloria și U. Cluj. Patru goluri, trei bare și o mulțime de ocazii. Partida s-a încheiat, însă, la egalitate

SCM Gloria Buzău şi ”U” Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul desfăşurat duminică seară la stadionul din parcul Crâng, în ultima partidă a etapei a 23-a a Ligii 2. Buzoienii au avut 2-0 la pauză, iar clujenii au revenit în partea secundă a întâlnirii şi au egalat. La bare, ardelenii s-au impus cu 2-1.

Desfăşurată în faţa a circa 5.000 de spectatori, partida dintre SCM Gloria Buzău şi ”U” Cluj a fost una extrem de spectaculoasă, pe contre, cu o mulţime de ocazii. Cristian Balgiu (29) a deschis scorul cu un şut de la 30 de metri, pentru ca înainte de pauză Iulian Roşu (45) să majoreze diferenţa cu o reluare cu capul din centrul careului. În această repriză dominată în mare parte de jucătorii lui Ilie Stan au trimis mingea în bară Goga (39), Inacio (40) şi Stoica (41).

În partea secundă a întâlnirii, Gorcea a salvat de la vinclu o minge trimisă din lovitură liberă de Tucaliuc (53), pentru ca Dorin Goga (59) să dea semnalul revenirii cu reuşita sa din 16 metri, pe sub portar. Asaltul clujenilor la poarta lui Relu Stoian s-a finaliza cu un nou gol, al lui Cristian Gavra (67). În minutele de final s-a jucat pe contre, cu ambele echipe doritoare să dea lovitura de graţie. Nimeni n-a mai putut trimite însă mingea în plasă, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

SCM Gloria Buzău ajunge la 32 de puncte acumulate în 23 de etape şi se situează pe locul 11, în timp ce ”U” Cluj are 27 de puncte şi urmă o poziţie, pe 13. Clujenii au ajuns la 12 remize în acest sezon.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente