17.7 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

EXCLUSIV | „Război total cu Ciolacu, Nicolae şi Nicolicea!” Declaraţie Rareş Bogdan. Liderul PNL regretă plecarea lui Ionescu şi condamnă fraternizarea PNL cu PSD! „Război total cu Ciolacu, Nicolae şi Nicolicea!”

Custom ad 1

Rareş Bogdan, liderul PNL la nivel naţional regretă plecarea lui Constantin Ionescu, unul dintre membrii marcanţi ai liberalilor buzoieni, în echipa PRO România. Fost preşedinte al PNL Buzău (municipiu) şi candidat la Primăria Municipiului Buzău, validat anul trecut în Comitetul Executiv al liberalilor de la Bucureşti, „Bebe” Ionescu a hotărât să se alăture formaţiunii conduse de Felix Rache. Agora Buzău a obţinut în exclusivitate o declaraţie de la Rareş Bogdan, privitoare la mutarea care diminuează considerabil şansele ca un liberal să preia Palatul Comunal.

Iată, în exclusivitate spusele lui Rareş Bogdan, liderul PNL:

“Îmi pare rău când pleacă orice om din partid. E un moment al unităţii, nu al dezbinării. Îi rog pe toţi de la Buzău să înţeleagă extrem de clar că duşmanul nostru şi al românilor de bună credinţă este PSD! Fără compromisuri cu PSD, fără înţelegeri şi fără înţelegeri cu groparii roşii ai României. Război total cu clica lui Ciolacu, Şerban Nicolae şi Nicolicea”Rareş Bogdan, exclusiv pentru Agora Buzău.

Iată cum şi-a argumentat Ionescu plecarea din PNL la PRO România:

După 30 de ani de democrație, minciuna și blatul nu pot fi „monedă de schimb”.

Am făcut parte, timp de 12 ani, dintr-o echipă (a liberalilor buzoieni) în slujba căreia mi-am pus întreaga energie și experiență în administrație, în speranța că vom putea oferi la un moment dat buzoienilor o alternativă decentă la … cel mai detestat partid de pe eșichierul politic românesc actual.

Din păcate, eforturile mele – dar și ale altor colegi – s-au izbit constant de opoziția distructivă a așa-zisului lider Cristi Romanescu care, prin înțelegerile sale subterane cu PSD, a reușit să anihileze toate eforturile noastre de a performa, de a veni mai aproape de nevoile buzoienilor, menținând organizația la un nivel mult sub potențialul său real, dar controlabil așa cum și-a dorit.
De astazi sunt Pro Buzău!

,,Iremediabilă este numai greseala de a te lăsa strivit!”

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente