joi, iulie 18, 2024

VIDEO | PSD. Senatorul Lucian Romaşcanu: „Nu există nici o restricţie de la centru pentru alianţele locale!”

Custom ad 1

Senatorul buzoian, Lucian Romaşcanu a susţinut în urmă cu câteva minute o conferinţă de presă. Social democratul a răspuns unui tir de întrebări din partea jurnaliştilor. Mai jos, vă redăm o parte din declaraţiile sale de importanţă locală:

„Sunt convins că vom câştiga Capitala iarăşi. Suntem un partid deschis, care nu mai are gardurile atât de înalte. Ne aducem oameni noi lângă noi şi suntem deschişi către alianţe. De la centru nu s-a impus nici o restricţie, repet, nu există nici o restricţie de la centru pentru alianţele locale. Dacă pe proiectul tău politic, găseşti sprijin şi în alte partide, pentru comunitate se pot face aceste alianţe.” – Senator Lucian Romaşcanu

Despre moţiunea de cenzură şi pensiile speciale:

„Pensiile speciale sunt istorie deja, le vom vota săptămâna viitoare. Legat de poziţiile pe liste, nimeni nu este sigur de asta, indiferent de rezultatele din sondaje. Este o chestiune care ţine de performanţa electorală. Listele se vor face exclusiv de către organizaţiile locale, fără influenţă de la centru. PSD este un partid de oameni responsabili, care acţionează ca o echipă unită.” – Senator Lucian Romaşcanu

Întrebat dacă sunt primari PSD pe listele celor sancţionaţi de către guvern pentru decontul cu probleme în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Romaşcanu a menţionat:

„Nu sunt la curent cu lista celor care au fost penalizaţi în urma acestora controale. 54 de milioane la un volum de 3 miliarde este neinsimnificativ. PNDL este un program al românilor, nu al PSD-ului. Este singura temă comună pe care o avem cu PNL.”

VIDEO | CONFERINŢĂ DE PRESĂ. SENATOR LUCIAN ROMAŞCANU

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole