2.5 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

COMUNICAT PSD | Ionela Dobrică: „Amnezia face din ce în ce mai multe victime în PNL”

Custom ad 1

Guvernul PNL a anunțat că-și va angaja răspunderea pentru schimbarea legislației electorale în cazul alegerilor locale, chiar dacă acest lucru contravine recomandărilor Curții Constituționale a României și ale Comisiei de la Veneția.

Din primul moment în care au ajuns la guvernare, liberalii s-au preocupat să-și satisfacă interesele de partid, în timp ce țara a rămas neadministrată. Dacă ne uităm la radiografia României din momentul de față, vedem cum pensionarii își așteaptă pensiile întârziate și se gândesc cu teamă că acestea nu vor mai crește conform calendarului stabilit de PSD, bugetarii așteaptă destituirile și scăderile de salarii iar copiii se văd mințiți și amânați în privința creșterii alocațiilor,” declară Ionela Dobrică, deputat PSD.

Forțarea schimbării legii electorale și generarea alegerilor anticipate au un singur scop: obținerea puterii absolute asupra României, înainte ca dezastrul guvernării să devină prea greu de ascuns.

Vedem un guvern PNL care este pregătit să treacă peste orice recomandări ale instituțiilor interne și internaționale, doar pentru a-și atinge scopul politic. Iar dacă Ludovic Orban se grăbește cu acest demers, e pentru că știe că dezastrul guvernării nu mai poate fi ascuns mult timp și vrea să acapareze instituțiile statului înainte ca nemulțumirile românilor să se intensifice. Tocmai de aceea, Ludovic Orban nici nu s-a arătat interesat de consultări cu primarii în privința schimbării legii electorale. Credeți că există vreun primar care să fi fost întrebat dacă i se pare oportună sau nu această modificare? Eu cred că nu! Ludovic Orban s-a închis în Palatul Victoria și acționează doar în interesul său și al celor apropiați lui,” adaugă Ionela Dobrică.

Demagogia PNL nu este demonstrată doar de încălcarea recomandărilor CCR și ale Comisiei de la Veneția, ci inclusiv din declarațiile contradictorii date în ultimii ani de liberali.

În 2011, Raluca Turcan susținea cu toată convingerea că varianta benefică pentru România este cea a alegerii primarilor într-un singur tur de scrutin, argumentând că astfel se economisesc bani iar scena politică are parte de o mai mare stabilitate.

După celebra emisiune în care a uitat câți ani are, Raluca Turcan pare să fi uitat și de afirmațiile făcute într-o altă emisiune din 2011, când susținea alegerile locale într-un singur tur de scrutin. Amnezia face din ce în ce mai multe victime în PNL”, încheie Ionela Dobrică.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente