miercuri, iunie 12, 2024

COMUNICAT | PRO România Buzău a adus bucurie în sufletele a sute de copii!

Custom ad 1

La fel ca și anul trecut, membrii noștri s-au transformat în Moș Crăciun pentru sute de copii, unii defavorizați de soartă, iar alții fără nici o posibilitate din partea părinților sau rudelor de a se bucura de cadouri. Chiar înainte de Sărbătoarea Sfântă, membri PRO România s-au mobilizat și printr-un efort de echipă, la Râmnicu Sărat și Buzău au reușit să pregătească foarte multe surprize, hăinuțe în ton cu anotimpul, dar și foarte multe dulciuri și fructe de sezon. Cadourile au fost împărțite, o parte la Vâlcelele și Râmnicu Sărat, iar pentru Buzău la Școala pentru Copii cu Probleme Speciale de pe Horticolei.

Cu mențiunea că la Vâlcelele a fost poate cea mai reușită acțiune de acest fel, coordonată de profesorul Mihai Bălan, membru de valoare al PRO România. Acesta a mers, însoțit de Moș Crăciun, din casă în casă pentru a le ura oamenilor și a împărți cadouri. Însoțit de alți membri importanți ai partidului, ei s-au bucurat de primirea făcută de copiii încântați că cineva s-a gândit și la ei în aceste zile de mare sărbătoare.

Nici cei care au primit cadourile nu s-au lăsat mai prejos și au venit pregătiți, au recitat și au cântat colinde spre deliciul asistenței și bineînțeles al Moșului, întruchipat de unul dintre membrii noștri.

Acțiunea noastră a fost una sinceră, venită din inima unor oameni de bine care au înțeles că doar ajutând vor primi și ei la rândul lor mulțumirea sufletească atât de binevenită acum, o dată cu sărbătorile de iarnă și trecerea într-un nou an. Prilej pentru a vă ura și vouă, tuturor buzoienilor, pe lângă împlinirea tuturor dorințelor, un sincer „La Mulți Ani din inimă de PRO români”.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole