Victor Ponta, preşedintele PRO România, fost preşedinte al PSD la nivel central şi candidat al social democraţilor pentru Cotroceni, în urmă cu cinci ani a discutat despre numirea ca preşedinte interimar al PSD a buzoianului Marcel Ciolacu:

 „Am o relație bună, a fost consilierul meu ca premier. Important e să-și facă o echipă, nu știu dacă câștigă în această seară. Doamna Dăncilă o ține, are o încăpățânare în greșeală extrem de specifică. Nu o să mă vedeți certându-mă la televizor cu Marcel Ciolacu, cu doamna Dăncilă nu am putut să mă abțin” – Victor Ponta, după numirea lui Marcel Ciolacu ca preşedinte interimar al PSD

„Noi cei de la Pro Romania vrem să construim o opoziţie puternică pe stânga. Aşteptam şi la PSD să se faca nişte schimbari.  Nu ma întorc la PSD. Eu sunt presedinte la Pro România. Mi-aş dori ca la PSD să se facă schimbările radicale ca să se recupereze voturile pierdute. Cu siguranta Dăncila şi echipa care a facut aceste greseli ar trebuie să lase locul pentru altcineva. Marcel Ciolacu e o solutie mai buna. S-au schimbat generatiile în Romania. Toate astea au nevoie de o schimbare. Mi-as dori ca Dăncilă sa lase pe altcineva. Decizia Vioricăi Dăncilă din august de a se certa cu ALDE, de a candida la prezidenţiale s-a dovedit catastrofala. Suta la suta trebuie o rebranduire la PSD”, a punctat fostul preşedinte social democrat Victor Ponta, în urmă cu câteva zile la România TV.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.