Victor Ponta, preşedintele PRO România, fost preşedinte al PSD la nivel central şi candidat al social democraţilor pentru Cotroceni, în urmă cu cinci ani a discutat despre numirea ca preşedinte interimar al PSD a buzoianului Marcel Ciolacu:

 „Am o relație bună, a fost consilierul meu ca premier. Important e să-și facă o echipă, nu știu dacă câștigă în această seară. Doamna Dăncilă o ține, are o încăpățânare în greșeală extrem de specifică. Nu o să mă vedeți certându-mă la televizor cu Marcel Ciolacu, cu doamna Dăncilă nu am putut să mă abțin” – Victor Ponta, după numirea lui Marcel Ciolacu ca preşedinte interimar al PSD

„Noi cei de la Pro Romania vrem să construim o opoziţie puternică pe stânga. Aşteptam şi la PSD să se faca nişte schimbari.  Nu ma întorc la PSD. Eu sunt presedinte la Pro România. Mi-aş dori ca la PSD să se facă schimbările radicale ca să se recupereze voturile pierdute. Cu siguranta Dăncila şi echipa care a facut aceste greseli ar trebuie să lase locul pentru altcineva. Marcel Ciolacu e o solutie mai buna. S-au schimbat generatiile în Romania. Toate astea au nevoie de o schimbare. Mi-as dori ca Dăncilă sa lase pe altcineva. Decizia Vioricăi Dăncilă din august de a se certa cu ALDE, de a candida la prezidenţiale s-a dovedit catastrofala. Suta la suta trebuie o rebranduire la PSD”, a punctat fostul preşedinte social democrat Victor Ponta, în urmă cu câteva zile la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.