6.2 C
Buzău
vineri, martie 31, 2023
Google search engine
AcasăActualitate | Acum în BuzăuORDINUL PREFECTULUI | Vine iarna! Comisii de control pentru verificarea capabilităţii de...

ORDINUL PREFECTULUI | Vine iarna! Comisii de control pentru verificarea capabilităţii de intervenţie pe drumurile din judeţ

Din ordinul prefectului Carmen Ichim, 6 comisii mixte de control vor verifica în intervalul 27 noiembrie – 4 decembrie capabilitatea de intervenție a Secției de Drumuri Naționale și a Consiliului Județean Buzău pentru gestionarea situațiilor de urgență ce pot apărea în iarna 2019-2020, măsura fiind anunțată astăzi în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Comisiile formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Buzău, ai serviciilor deconcentrate, precum și ai SDN și CJ Buzău vor verifica în teren toate bazele de deszăpezire din județ, unde administratorii de drumuri naționale și județene trebuie să facă dovada că dețin stocurile de material antiderapant, carburant și utilajele necesare pentru asigurarea intervențiilor în cazul unor fenomene meteo severe (ninsori abundente, viscol, polei).

Rezultatele controalelor vor fi prezentate membrilor CJSU Buzău pe 6 decembrie și, în cazul constatării unor deficiențe, administratorii de drumuri vor fi obligați să ia imediat măsurile necesare pentru remedierea acestora.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments