Cele mai importante formaţiuni politice din Buzău şi-au setat obiective îndrăzneţe pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Partidul Social Democrat vrea primul scor pe ţară, liberalii din PNL sunt sub presiunea centrului de a obţine un rezultat impresionant, în timp ce procentajul propus al Alianţei 2020 rămâne o necunoscută, chiar dacă la europarlamentare scorul pe municipiu al USR + PLUS a dat fiori atât social-democraţilor, depăşiţi pentru prima dată în istorie în reşedinţa de judeţ, cât şi celorlalţi oponenţi din politică.

Agora Buzău, singura publicaţie locală dedicată exclusiv zonei politice şi administrative buzoiene demarează sondajul „Cu cine votează Buzăul la alegerile prezidențiale?”, prin care încercăm să află părerea cititorilor noştri privitoare la cel mai important tur de scrutin din acest an.

Dacă nu ştii încă cu cine vei vota, poţi citi materialul de aici, în care prezentăm candidaţii pentru Cotroceni. Alegătorii sunt așteptați în secțiile de votare în 10 și 24 noiembrie, pentru a-l alege pe cel care va conduce România în următorii cinci ani. În cursa pentru mandatul de președinte au intrat 14 candidați: profesori, juriști, oameni de afaceri, actori și medici veterinari.

[poll id=”2″]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.