joi, aprilie 18, 2024

VIZITĂ ÎN TERITORIU | Victor Ponta s-a întâlnit cu membrii Pro România la Buzău

Custom ad 1

eri, într-o sală arhiplină la Consiliul Județean, președintele PRO România, Victor Ponta, s-a întâlnit cu membri și simpatizanții partidului din municipiu și județ, și timp de două ore, cât a durat evenimentul, s-a discutat strategii și soluții pentru ieșirea țării din criza datorată uni singur om din PSD, Liviu Dragnea. Este pentru a treia oară când Victor Ponta a venit la Buzău, iar de această dată a fost însoțit de doi foști prim miniștrii, Mihai Tudose și Iurie Leancă, precum și de Corina Crețu, comisar european, singura care a luptat pentru atragerea de fonduri nerambursabile și demararea unor mari proiecte de infrastructură. Proiecte stopate de Guvernul PSD pentru că, așa cum a spus și președintele, banii europeni nu se pot fura. De altfel, aceasta a și fost ideea centrală a discursului lui Victor Ponta, că noi, PRO România, nu vrem să schimbăm niște hoți cu alții, ci cu oameni de valoare, responsabili și care să muncească pentru țară.

Iar cât privește partidul, Victor Ponta a împărtășit asistenței crezul său, că un președinte adevărat nu a fost ales pentru a trage formațiunea în jos, ci pentru a ridica partidul, iar atunci când acest lucru nu se întâmplă, firesc este pasul în spate, cu evidentă referire la actualul președinte al PSD. Cel mai spumos discurs a fost însă al lui Mihai Tudose, al treilea pe lista candidaților la viitoarele alegeri europarlamentare, care a spus că în mod evident, după rezultatele dezastruoase pe care le va obține actualul partid majoritar, acesta nu va mai avea nici o legitimitate să guverneze, iar schimbarea va veni de la sine, firesc și va readuce lucrurile la normal.

Mobilizarea membrilor de la Buzău și a Organizației în ansamblul ei, așa cum s-a văzut, a fost una impecabilă, iar acest lucru a fost recunoscut chiar de către invitații de la centru, care au apreciat efortul Comitetului de Coordonare condus de Felix Rache și a directorului de Campanie, Viorel Dobre. Drept urmare, săptămânile viiitoare vor urma și alte vizite importante de la centru, Mihai Tudose, candidatul asumat și sprijinit de Organiazația de la Buzău urmând să vină atât în municipiu la sfârșitul săptămânii viitoare cât și pe Valea Buzăului.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole