joi, iulie 18, 2024

Tempo Anticafe | Un concept nou de cafenea, în curând în Buzău!

Custom ad 1

Conceptul de anticafenea a apărut la mijlocul anilor 70, în Rusia, iar astăzi este răspândit în întreaga lume. În general, anticafeneaua este locul în care clienții nu plătesc pentru ceea ce consumă, ci pentru timpul pe care îl petrec în local. Într-o astfel de anticafenea, prietenii se pot întâlni și discuta sau se pot organiza evenimente ca: expoziții, prezentări, seri de lectură etc.
Tempo Anticafe este prima anticafenea din Buzău și printre singurele din țară.

Tempo Anticafe se află în clădirea „Unirii Center”, vis-a-vis de Episcopia Buzăului, la demisol.

Tempo Anticafe își propune să ofere clienților săi un spațiu în care să folosească timpul la adevărata lui valoare. Tempo este locul unde în loc să „pierzi timpul”, „câștigi timpul”.

„Vrem să oferim buzoienilor o experiență cu totul nouă, diferită și mai ales dinamică. Ne propunem să devenim principala soluție la care oamenii din comunitatea noastră să apeleze atunci când au nevoie de resurse, idei, inspirație și soluții pentru a-și îndeplini obiectivele. Tempo își dorește să devină o comunitate în sine, un loc unde să te simți de fiecare dată ca acasă, unde știi că la orice oră vii găsești cel puțin o față cunoscută care să-ți lumineze ziua.” – prezentare Tempo Anticafe.

Tarifele Tempo Anticafe Buzău: Luni – vineri, între 7:00 și 10:00: 10 lei/ oră; între 10:00 și 18:00: 11 lei/ oră și între 18:00 – 22:00, 12 lei pe oră. În weekend, 12 lei pe oră.


Tempo Anticafe pune la dispoziția clienților săi cel mai potrivit loc din oraș unde să lucrezi eficient și mai ales să găsești noi oportunități de dezvoltare. Mese de lucru echipate cu tot ce ai nevoie pentru munca ta, o bibliotecă diversificată de unde să iei cele mai bune idei de care ai nevoie în ceea ce faci, apă, ceai și cafea la discreție și evenimente speciale, create în funcție de nevoile clienților.

„Avem planuri mărețe și obiective îndrăznețe, dar cum fiecare început de drum este mai greu, încă mai avem de lucru până la deschiderea oficială, care, sperăm noi, va fi în jurul datei de 15 iunie. Până atunci, te invităm să ne cunoaștem deocamdată „virtual”. Urmărește-ne în continuare și abonează-te la newsletter ca să fii la curent cu proiectul Tempo și mai ales să nu ratezi evenimentul de deschidere.” – prezentare Tempo Anticafe

Eveniment de lansare: http://tempoanticafe.ro/comunitatea-tempo/

Website: http://tempoanticafe.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/TempoAnticafe/

Ce înseamnă anticafe și ce oferă Tempo?

La o simplă privire pe website-ul Tempo Anticafe, aflăm că locația care se va deschide la Buzău undeva la mijlocul lunii iunie propune buzoienilor o serie de evenimente smart, care vor fi organizate săptămânal.

Tempo Public Speaking este singurul loc din Buzău unde îți poți exersa și îmbunătăți abilitățile de oratorie. Dacă știi deja cât de important este să fii un bun vorbitor, Clubul te așteaptă în fiecare zi de marți, începând cu ora 18:00.

Tempo Academy începe de la 18:00, în fiecare zi de Miercuri și se adresează celor care vor să facă un pas înainte în carieră. Îți aducem workshop-uri și seminarii care să te ajute să faci un progres accelerat în dezvoltarea ta personală și profesională.

Tempo Buisness Breakfast. Dacă ești antreprenor sau freelancer, manager, reprezentant al unei rețele de network-marketing sau ești om de vânzări, ai nevoie să începi săptămâna cu un plus de inspirație și motivație care să te ajute să îți atingi obiectivele. 

Tempo Networking Events. Trăim într-o lume a provocărilor și a schimbărilor rapide, iar știrile primite din mass-media sunt mai mult rele decât bune. Oamenii apreciază discuțiile care îi fac să se simtă luați în seamă, ascultați și importanți.

Tempo Parenting Club. Într-o lume care este în continuă schimbare, ca părinte te lovești tot mai des de provocări dintre cele mai diferite în legătură cu educația copiilor. Timpul de care dispui pare să nu fie niciodată suficient pentru a-i oferi celui mic criticile, laudele și sfaturile de care are nevoie pentru viitorul său.

Tempo Social Party. La Tempo Anticafe serile de weekend sunt pentru distracție. Ne propunem să îți oferim o experiență nouă în ceea ce privește felul în care îți petreci timpul liber împreună cu prietenii și familia și de aceea, în fiecare seară de vineri și sâmbătă vei găsi provocări noi.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole