joi, mai 30, 2024

Ice & Fire Street Food | Festivalul peştelui şi a fructelor de mare la Buzău

Custom ad 1

Un eveniment inedit pentru comunitatea buzoiană, o aventură buzoieni dornici de distracție și experiențe noi. Aşa descriu organizatorii festivalului culinar Ice & Fire Street Food evenimentul care va avea loc la Buzău, în perioada 19-21 aprilie.

Buzăul face primii paşi pe harta culinară a țării prin aducerea în orașul nostru a Festivalului peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food. Evenimentul va avea loc în zilele de 19-21 aprilie, în Piața Dacia.

În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României. Cei prezenţi vor avea ocazia să deguste bunătăți precum midii în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.

Sâmbătă, organizatorul evenimentului, buzoianul Cristi Dobre aka Cristi Ice va avea un show culinar împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Brașov, demonstrație în cadrul căreia va prezenta, de la A la Z, rețeta Storceagului de nisetru.

Chief Cristi Ice.

Despre Cristi Ice: absolvent al Horeca School din București, membru ANBCT (Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism) și în același timp, reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociație de bucătari profesioniști).

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole