9.5 C
Buzău
vineri, martie 1, 2024
Mihaela Travel | Agentie de turism

FOTO | Fapte bune „comise” de polițiștii buzoieni în luna „cadourilor”

Custom ad 1

Luna Decembrie este luna cadourilor și a faptelor de suflet, iar jandarmii buzoieni au făcut tot posibilul ca acest lucru să fie simțit și de cei mai puțin norocoși dintre noi. Astfel, Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău a întreprins o serie de acțiuni umanitare, relatate printr-un comunicat de presă redat în rândurile următoare:

  1. Împreună cu Muzeul Județean Buzău, Palatul Copiilor Buzău și Consiliul Județean Buzău am organizat în perioada 04- 21.12.2018 o campanie de donații jucării și îmbrăcăminte pentru copii din centrele de plasament. Campania s- a încheiat astăzi iar donațiile au fost duse Centrului de Primire în Regim de Urgenţă şi Evaluare a Minorului Buzău
  2. Și copii din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Buzău au fost colindați astăzi de jandarmii buzoieni, continuând astfel tradiția acțiunilor umanitare organizate în preajma Crăciunului, întrucât toţi copiii trebuie să simtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă.
  3. Începând cu ora 1100, la sediul Inspectoratului s-a auzit glasul copiilor din cadrul Ansamblului “ Slănicul” al Școlii cu clasele I- IV Luncile, comuna Lopătari, precum și de Grupul Folcloric “ Flori de Liliac ” care au colindat personalul unității. Personalul din comandamentul unității a participat la primirea micilor colindători, activitate care s-a desfășurat în sala de festivități, unde, copiii au cântat numeroase colinde. Un cor de 12 jandarmi au susținut un recital de colinde atât pentru cadrele prezente, cât și pentru cei mai mici invitați.
    Ne-a bucurat deosebit prezența în mijlocul nostru a copiilor, care cu multă străduință și îndrumare ne-au colindat conform obiceiurilor tradiționale specifice acestei perioade și în numele întregului personal al unității le-am adresat invitația să revină la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău și cu alte ocazii.
  4. Săptămâna aceasta un grup de jandarmi din cadrul IJJ Buzău au pornit colindul! În aceste zile premergătoare Sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, jandarmii buzoieni au colindat în instituții publice partenere.
    Pentru a păstra vie tradiția creștină și spiritul specific sărbătorilor de iarnă, cei ce poartă uniforma bleu-jandarm au adus mai aproape de sufletele oamenilor vechi și frumoase colinde tradiționale românești.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente