joi, mai 30, 2024

SURSE | Păstrează bulevardul, schimbă numărul? Mocanu şi Bădulescu (ALDE) în curtea PRO România?

Custom ad 1

Deputatul buzoian, Adrian Mocanu şi senatorul Dorin Bădulescu, ambii reprezentanţi în Parlamentul României din postura actuală de membri ai ALDE Buzău sunt daţi ca viitori membri ai partidului PRO România, „înregimentarea” acestora fiind doar o problemă de timp, potrivit surselor noastre.

Visteria goală a PRO România girează mutarea

Situaţia financiară precară a PRO România, incapabilă să susţină lupta în judeţ, atât pentru alegerile prezidenţiale, cât şi-n perspectiva tururilor pentru desemnarea aleşilor locali şi în Parlamentul României pare să fie călcâiul lui Ahile al formaţiunii conduse de Viorel Dobre, care se vede nevoită să accepte mutarea celor doi în curtea proprie, graţie posibilităţilor materiale nemărginite ale deputatului Adrian Mocanu şi totodată a influenţei acestuia în mediile din capitală.

A patra oară cu noroc?

Adrian Mocanu şi Dorin Bădulescu s-ar afla la cea de-a patra formaţiune politică în care activează, dacă mutarea acestora în tabără PRO România se concretizează. Cu alte cuvinte, Mocanu jr. a fost membru PSD, ulterior PMP şi-n prezent al ALDE. Bădulescu a fost membru al PNL, ulterior al PMP şi ALDE. Iată o declaraţie mai veche a tânărului deputat buzoian: „Niciodată în viaţa politică nu am avut noroc. Tot timpul am fost în opoziţie. Şi când eram la PSD, şi când am ajuns la PMP, iar nici acum la ALDE, cu PSD în coaliţie nu a fost mai bine”.

Senatorul Romaşcanu: „Adrian Mocanu, doar membru al Partidului Comunist nu a fost…”

Despre posibila a celor doi de la ALDE la PRO România a fost întrebat senatorul PSD, Lucian Romaşcanu, care a comentat în stilul propriu:

„Domnu` Mocanu… nu este cred este partid pe care să nu-l fi bifat, poate doar în Partidul Comunist nu a fost… Mai există informaţia pe piaţa că ar putea ajunge în tabăra liberalilor (n.r. PNL). Omul probabil vrea să se convingă că ideologia sa iniţială (n.r. pentru cititori, Adrian Mocanu a reprezentat politic, prima dată, PSD) a fost cea corectă si din acest motiv merge colo colo şi vede că nu e bine.” – privitor la posibila mutare a cuplului ALDE format din deputatul Adrian Mocanu şi senatorul Dorin Bădulescu la Pro România

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole