Scene de un barbarism rar au avut loc în urmă cu câteva ore în comuna Beceni. Actualul primar al localităţii din nordul judeţului a fost bătut de către viceprimarul PSD şi gaşca sa din localitate. Adrian Burlacu, în prezent primar s-a ales cu o bătaie ruptă din Rai după un conflict spontant cu fostul primar, în prezent vice, PSD-istul Laurenţiu Constantin.

Un bărbat 40 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost bătut de un bărbat de 51 de ani din aceeaşi localitate, solicitând intervenţia forţelor de ordine. Victima a ajuns la spital, iar medicii au stabilit că a suferit un traumatism cranian şi unul abdominal. Victima este primarul comunei, Adrian Burlacu, care susţine că cel care l-a agresat este fostul primar al comunei, actual viceprimar Constantin Dumitru.
La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații.” – Adriana Bratosin, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţe Buzău
Sursă foto: news.ro
Articolul precedentMERITĂ CITIT | Mara Wagner – În spatele blocului
Articolul următorPSD | Liliana Sbîrnea: ”Spitalul din Râmnicu Sărat, între binecuvântare și blestemul birocrației…”
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.