Paul Negoiţă, farmaciile Iris Pharm Buzău: A fost un an atipic, cu variaţii de preţuri, stocuri, medicamente. Păstrăm acelaşi nivel financiar ca în 2019. Iris Pharm, un business de 67 de farmacii din Buzău, printre cele mai extinse lanţuri locale din retailul farma, va încheia 2020 la acelaşi nivel de business cu anul trecut, în jurul a 36 mil. lei 

Lanţul regional de farmacii Iris Pharm a ajuns la acelaşi nivel de vânzări cu cel din 2019 şi anul acesta, marcat de criza sanitară de COVID-19, businessul situându-se în jurul a 36 mil. lei, din datele oferite de Paul Negoiţă, managerul farmaciilor.

„A fost un an ciudat, cu variaţii de preţuri, stocuri, medicamente, atitudini. Un an atipic si cred ca a simţit toată lumea aspectul acesta. Financiar a fost variabil, nici rău, nici bun. Fiind variaţii mari, au fost şi costuri mari. Societatea a învăţat că trebuie să acorde mai multă atenţie sănătăţii“, a spus Paul Negoiţă.

Sursă: ZF.

Articolul precedentProgram de sărbători – RER SUD
Articolul următorVIDEO & DOCUMENT | Doi poliţişti locali, cercetaţi penal după ce au lovit un jurnalist!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.