Câteva fabrici din Buzău sunt pe punctul de a deveni focare pentru propagarea COVID-19, în condiţiile în care acestea numără sute de angajaţi iar patronii acestora nu asigură nici măcar minimele condiţii pentru prevenirea coronavirus. Programul nu a fost redus, iar în halele în care lucrează simultan cel puţin 100 de persoane din tot judeţul, spirtul şi dezinfectantul sunt două necunoscute. La acest moment, potrivit surselor noastre din interiorul fabricilor, oamenii care ne-au semnalat cele enumerate şi a căror identitate din motive lesne de înţeles nu o vom dezvălui, se duc la muncă extrem de îngrijoraţi, în condiţiile în care nici autorităţile locale nu au reglementat un organ sau corp de control menit să verifice implementarea minimelor condiţii de siguranţă în câmpul muncii, în rândul entităţilor care îşi continuă nestingherite activitatea. O bună parte din societăţile asupra cărora încercăm să atragem atenţia sunt cunoscute cu probleme în instanţă, fiind sancţionate în trecut pentru munca la negru. În cauză, subiectul ne-a fost furnizat de angajaţii mai multor societăţi de profil din judeţ, atât de pe raza reşedinţei, cât şi din apropierea sa. Vom reveni cu informaţii.

Articolul precedentCarantină totală în România! Klaus Iohannis: ”Tot ce era până acum recomandare, devine obligatoriu”
Articolul următor74 de persoane în carantină, 3176 în izolare
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

2 COMENTARII

  1. în afară de faptul că… singurul neuron pe care îl ai, ceea ce este foarte vizibil prin ce postezi, ar fi bine a gândi, că acei sau acele persoane care chiar dacă nu sunt protejate cum spuneți dumneavoastră,domnule, ajută cu ce pot și cum pot, societatea care dumneata stai și publici și duci lumea în eroare cu aceste postări,,, bine ar fi dacă și dumneata ai face măcar un gest să confecționezi o mască de protecție cum fac acele sute de persoane,,, și s-o folosești dumneata.

    • E prima dată când răspund unul slab intelectual personal. Să mergem pe ce ai zis tu, că realizează măşti, deşi nu sunt, ATENŢIE, nici măcar 3 care să facă asta. Deci, fac măşti şi nu sunt protejaţi şi provin din tot judeţul? Ei, angajaţii. Replica asta e dovada că unicul meu neuron, depăşeşte umbra celui pe care îl ai tu. Andrei Piţigoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.