În prezența președintelui PRO România Buzău, Felix Rache, a prim vicepreședintelui Viorel Dobre și a fostului prefect Carmen Ichim, marți a fost lansat candidatul la Primarie în comuna Ziduri. Sala a fost arhiplină, iar Buzea Viorel, a fost întâmpinat cu aplauze de cei peste 250 de oameni care au venit să se întâlneasca cu viitorul primar.

Pentru că acesta este un profesionist în domeniul său, este iubit de concetățeni și are cele mai mari șanse să câștige la viitoarele alegeri locale din vară, potrivit locuitorilor din zonă.

Aceasta este prima dintr-o serie de lansări pe care le va face partidul nostru în săptămânile ce vor urma. Pentru că, așa cum a declarat președintele Felix Rache, la Buzău, PRO România va avea în tot județul candidați la primării și liste proprii pentru consiliile locale și municipale, fără alianțe cu alte formațiuni politice.

Mai mult, pentru că suntem într-o fază avansată de selecție a candidaților, putem spune că ne bazăm și vom fi reprezentați de oameni de valoare, buni profesioniști, care sa fie în orice moment gata să preia o administrație publică și să aibă rezultate foarte bune.

Articolul precedentAccident grav pe E85. Trei mașini implicate în coliziune
Articolul următorPeste 4500 de buzoieni, diagnosticați cu viroze respiratorii și pneumonii
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.