Liberalii buzoieni au organizat prima conferință de presă din acesta an, în fața reprezentanților mass-media fiind prezenți deputatul Cristinel Romanescu și consilierul local Constantin Ionescu, președintele județean al PNL, respectiv liderul municipal.

VIDEO | CONFERINȚĂ DE PRESĂ PNL BUZĂU

Romanescu a criticat legea bugetului pentru anul în curs, care în viziunea sa nu cuprinde aspecte importante, precum investițiile în infrastructură sau spitale. Totodată, liderul liberalilor buzoieni consideră că prin bugetul care a fost adoptat de Parlament, coaliția de PSD-ALDE nu și-a respectat propriul program electoral.

,,Nu au trecut foarte multe sume de bani pentru construcția de autostrăzi, când știm cât de mare este nevoie de acest lucru. Tocmai ce anunțau cu pompă că pe autostrada Târgu-Mureș – Iași – Ungheni urmează să se dea drumul la  lucrări. Bani nu sunt, iar pentru celălalt tronson de la Râmnicu Vâlcea – Sibiu nu sunt sumele alocate. Deci, investițiile sunt aproape către 0. Deci cu siguranță, tot mediul privat, toată lumea va avea de suferit, pentru că fără investiții este foarte greu să dezvolți o țară care are nevoie mai ales de o asemenea infrastructură. Cred că este singura țară care nu are capitală legată de nicio altă capitală europeană. Suntem singurii și sper să nu continuăm să fim singura țară. Ar trebui cât de repede posibil să reușim să legăm Bucureștiul de restul capitalelor europene” – Cristinel Romanescu, deputat & președinte județean al PNL Buzău

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Mărirea alocației este considerat singurul fapt pozitiv din bugetul propus pentru anul în curs.

 „E treaba domniei lor, este problema Guvernului de unde vor găsi sumele necesare pentru alocația pentru copii. De fapt, această mărire de alocație este lucrul cel mai bun care   s-a putut întâmpla în toată Legea Bugetului. Ăsta este principalul obiectiv și ne bucurăm că s-a întâmplat ca acest amendament să treacă la Legea Bugetului. Au fost și câțiva deputați care au votat alături de noi, asta este un lucru extraordinar. Bineînțeles copiii beneficiază de lucrul acesta, de la  1 martie, lucru pe care ei ar fi trebuit  să-l facă din capul locului, adică  nu trebuiau să aștepte un amendament din partea PNL-ului, ar fi trebuit de la început în Legea Bugetului să-l introducă
Cristinel Romanescu, deputat & președinte județean al PNL Buzău

În perioada imediat următoare, liberalii buzoieni vor să desfășoare două proiecte în folosul comunității locale. Este vorba de o plantare de brazi în Parcul Crâng și o campanie de donare de sânge, realizată și-n trecut de către membrii PNL.

Articolul precedentCJ Buzău | Convocare şedinţă ordinară 28 februarie 2019
Articolul următorOUG 7 | În țară, câteva mii, la Buzău, nici o sută. Protest organizat în fața Prefecturii
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.