Sursă foto: Facebook

În timp ce naţia română se află în stare de urgenţă, cauzată de pandemia provocată de virusul COVID-19, primarul din comuna buzoiană Grebănu îşi concentrează atenţia şi eforturile pe renovarea propriei locuinţe. Potrivit sătenilor, şeful comunei a început mai multe reparaţii capitale, printre care şi ridicarea unui nou gard. Cetăţenii din comună nu sunt mulţumiţi doar de faptul că nu se bucură de atenţia de care ar trebui să dea dovadă primul om din sat în aceste vremuri, ci şi de faptul că acesta, „a cipuit” 1 metru din domeniul public, lărgindu-şi astfel propria suprafaţă de teren.

Sursă foto: Facebook

Comuna Grebănu este una dintre cele mai subdezvoltate unităţi administrative din judeţul Buzău. Acest fapt a fost cauzat de managementul defectuos din ultimii ani, mai ales în ultimii trei ani, când consiliul local a fost dizolvat, un scandal care a făcut ca locuitorii comunei să bată pasul pe loc.

 

Articolul precedentPrimele concedieri, cauzate de coronavirus
Articolul următorPE CIFRE | Aproape 300.000 de lei, amenzi pentru buzoienii care nu au respectat noile prevederi şi izolarea la domiciliu
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.