Cifrele, pe plan naţional arată că PNL se situează pe primul loc înaintea alegerilor parlamentare, cu 30% din intențiile de vot ale alegătorilor care spun că merg sigur la vot, potrivit G4Media.ro. Liberalii sunt în ușoară scădere față de luna august, când avea 31% intenție de vot. Pe locul secund se clasează la egalitate PSD și USR PLUS, cu 23% din intențiile de vot ale alegătorilor care spun că vor merge sigur la vot. PMP pe locul cinci, cu 5% intenție de vot.

Pro România se clasează pe locul patru la nivel naţional, cu 8% intenție de vot, în timp ce în Buzău procentul este de 15%.
Sondajul a fost realizat telefonic și online, de o companie de cercetări la comanda USR PLUS. Datele sondajului au fost transmise către conducerile USR PLUS ieri și o parte dintre ele transmise și membrilor pe grupuri interne comune în această dimineață.
PMP abia atinge pragul electoral de 5%, partidul lui Basescu este pe muchie de cuțit.

Articolul precedentFOTO & DOCUMENTE | Constituirea noului Consiliu Județean Buzău. Cine sunt noii aleşi judeţeni?
Articolul următorWORKSHOP | Arată că îți pasă de #familia ta! Începe cu tine!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.