Din primele date, în timp ce ar fi efectuat manevra de pătrundere pe DNE85, dintr-o stație de alimentare combustibil de la ieșirea din Rm. Sărat către Focșani, cu intenția de a vira stânga către Vrancea, un șofer de 20 de ani, din județul Iași, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bucureștean de 49 de ani.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerei din mașina ieșeanului, o femeie de 59 de ani, din Vrancea, care a fost transportată la spital .
În cauză se va întocmi dosar penal, polițiștii continuă cercetările.

Articolul precedentCRIMA CARE A ZGUDUIT BUZĂUL | 24 de ani de închisoare pentru Cosmin Dan!
Articolul următorDoi oameni și-au pierdut viața într-un accident cumplit petrecut la Râmnicu Sărat.
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.