2022 a fost un an atipic, cu un volum de muncă extraordinar pentru angajații Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Buzău, ajunși acum la momentul bilanțului.

Contextul internațional, care a generat un aflux de cetățeni dornici să-și întocmească pașapoarte, a făcut ca angajații să lucreze suplimentar, inclusiv în zile nelucrătoare, precum și în cadrul unui program de lucru extins în perioade în care s-a impus acest lucru.

Aproape 34.000 de cereri pentru eliberarea pașapoartelor au fost depuse în Buzău, în anul 2022, față de circa 17.700 în anul 2021. Deși, volumul de activitate pe segmentul de preluare documente și eliberare pașapoarte a înregistrat o creștere fără precedent, în perioada martie – octombrie 2022, buna pregătire profesională a lucrătorilor, implicarea acestora, precum și măsurile organizatorice dispuse, au dus la rezultate foarte bune. S-a reușit preluarea tuturor cererilor cetățenilor în timp util pentru aceștia și soluționarea cererilor într-un termen foarte scurt de la înregistrare, fără a se înregistra, în decursul anului, nicio reclamație sau sesizare, cu privire la activitatea Serviciului de Pașapoarte sau a vreunui lucrător al acestui departament.

Anul 2022 a fost o provocare pentru întreaga echipă a Serviciului de Pașapoarte Buzău, având în vedere că volumul de activitate a fost dublu față de anul precedent. Măsurile dispuse au vizat în permanență creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor, iar datorită profesionalismului și implicării tuturor lucrătorilor, s-a reușit soluționarea cererilor, fără excepție, cu operativitate și în condiții cât mai accesibile și transparente pentru solicitanți”, a declarat comisar-șef de poliție, Beatris Comănescu, șeful Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Buzău.

Serviciul Pașapoarte a devenit un etalon al administrației în județul Buzău, al respectului față de oameni. Cu organizare și empatie, au venit și rezultatele și mai ales feedback-ul de la cetățenii care au ajuns la acest serviciu în anul 2022. Nu a fost un an ușor, dar toate examenele au fost trecute cu brio. Summa cum laude din partea prefectului, vă felicit și vă doresc să continuați la aceeași altitudine”, este mesajul transmis de prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, colegilor de la Serviciul de Pașapoarte Buzău.

Sursă: Instituția Prefectului – Județul Buzău

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.