12.1 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

Gabriel Avrămescu, Președinte PNL Buzău: ”La Buzău, politicienii își astupă urechile, închid ochii și preferă să facă alt tip de ”investiții” (C)

Custom ad 1

Majoritatea PSD de la Buzău preferă să aloce bani pentru statui, în loc să vină în sprijinul familiilor. Creșterea natalității și ajutoarele acordate familiilor tinere se văd doar în birourile din București. La nivel local, programele promovate chiar de miniștri PSD sunt ignorate.

Aleșii locali ai Partidului Național Liberal au propus la proiectele de buget de anul acesta, acordarea unui stimulent financiar pentru fiecare familie la nașterea copilului.
Proiectul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Local al Municipiului Buzău prin care se dorea acordarea unui stimulent financiar în valoare de 1.500 lei pentru fiecare nou-născut a fost respins de PSD fără a aduce vreun argument coerent. Banii au fost ”investiți” în statui.

Gabriel Avrămescu, Președinte PNL Buzău: ”La Buzău, politicienii își astupă urechile, închid ochii și preferă să facă alt tip de ”investiții”
Gabriel Avrămescu, Președinte PNL Buzău: ”La Buzău, politicienii își astupă urechile, închid ochii și preferă să facă alt tip de ”investiții”

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Rezultatele recensământului național arată un adevăr trist: România a pierdut peste un milion de locuitori, iar la noi în județ, Municipiul Buzău a înregistrat cea mai mare scădere la numărul de persoane față de ultimul recensământ. Dacă nici acest lucru nu i-a convins pe cei din PSD că e momentul să încurajăm natalitatea, să creăm locuri de muncă, să facem investiții mai ales în educație și sănătate, înseamnă că acești oameni nu merită să mai fie la cârma instituțiilor pe care le conduc. Programele naționale pentru creșterea natalității, inițiate și promovate de doamna Gabriela Firea, ministrul Familiei, și important lider PSD la nivel național, se aud doar la București. La Buzău, politicienii își astupă urechile, închid ochii și preferă să facă alt tip de ”investiții”.

Valoarea estimată a acestui stimulent pentru familiile tinere ar fi fost de aproximativ 900.000 de lei, însă primarul Toma și consilierii PSD au preferat să susțină realizarea unui grup statuar de peste 3 milioane de lei.

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Ne-am obișnuit deja cu PSD. Una zic și alta fac. Ce mai înțeleg buzoienii? Pe cine să creadă? Pe miniștri PSD care anunță programe pentru familiile tinere, la început de drum care au nevoie de sprijin sau pe primarii și consilierii locali care votează împotriva propriilor propuneri de la București? Să ne spună domniile lor!

PNL Buzău a arătat că dacă se vrea, se poate. Stimulentul financiar pentru nou-născuți se va acorda și anul acesta în comuna Chiojdu, unde primar este liberalul Gheorghe Neamțu, și care a propus acest proiect încă de când era consilier local. De asemenea, începând cu anul acesta un astfel de ajutor se va acorda și la Vadu Pașii unde, de asemenea, primar este tot un membru PNL, Gheorghe Firon.

Sursă: PNL Buzău

Din deontologie şi respect pentru cititorii săi, publicaţia Agora Buzău marchează materialele care sunt comunicate de presă prin alăturarea titlului a următoarelor simboluri: „(C)”, respectiv a articolelor de promovare, prin (P).

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente