Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost prezent ieri la Buzău, în cadrul unei conferinţe denumită sugestiv „Caravana Cunoaşterii”, un proiect de prezentare al Planului Naţional Strategic care se desfăşoară în mai multe localităţi din ţară, în vederea expunerii oportunităţilor de finanţare nerambursabilă în domeniul agricol.

„Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit!”, le-a transmis ieri, în stilul caracteristic, ministrul Agriculturii, Petre Daea, celor peste 140 de fermieri prezenţi la Hotelul Avenue din Buzău, care vor să acceseze banii de la Guvern, alocaţi pentru acest an.

Agenda Buzău MADR 2023 by Andrei Pitigoi on Scribd

Alături de Daea şi de cei aproximativ 140 de fermieri au fost prezenţi în cadrul conferinţei, Constantin Toma – primarul Municipiului Buzău, Constantin Cristea – subprefectul judeţului Buzău, Lucian Romaşcanu – Ministrul Culturii, Romeo Lungu, deputaţii PSD de Buzău şi Laurenţiu Ţepeluş. Panoplia social-democrată a fost întregită de prezenţa unui grup vesel de primari din comunele buzoiene. Lângă cei menţionaţi anterior, s-au aflat ing. Constantin Vânătoru, iniţiatorul Băncii de Gene de la Buzău şi buzoianul George Sava, directorul general al Agenției Domeniilor Statului.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ, AICI!

Prezentare PNS Conferinţă MADR 2023 by Andrei Pitigoi on Scribd

Potrivit Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării, suma totală pusă la bătaie în cadrul PNS, care reprezintă Strategia Agricolă la nivelul României din prezent şi până în 2027, este de 15,8 miliarde de euro.

 

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.