joi, aprilie 25, 2024

ACTUALITATE | Ziua Națională a României sărbătorită în Spania, la Bilbao

Custom ad 1
Ziua Națională a României sărbătorită în Spania, la Bilbao, alături de o comunitate minunată de români. Un eveniment plin de emoție, la care a participat și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.
Ziua Națională a României sărbătorită în Spania, la Bilbao
Ziua Națională a României sărbătorită în Spania, la Bilbao
La invitația Excelenței Sale Marian Popescu, Consulul General al României la Bilbao, am participat astăzi la sărbătorirea Zilei Naționale a României la Bilbao, unde ne-a fost alături și Preasfințitul Părinte Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei și întreaga comunitate de români din Bilbao. M-am simțit onorat să le fiu alături, mă bucur să văd că românii rămân uniți și peste hotare, iar o legătură puternică stabilită între ei o reprezintă credința și dragostea de țară.” a declarat Petre Emanoil Neagu cu ocazia acestui eveniment.
Ziua Națională a României sărbătorită în Spania, la Bilbao
Ziua Națională a României sărbătorită în Spania, la Bilbao
Ziua Națională a României are o semnificație aparte pentru toți românii, fie că trăiesc în țară sau în străinătate. Dar românii plecați în afara țării transmit o emoție aparte atunci când vorbesc despre România. Cu sentimente profunde de dor pentru oamenii dragi, locurile copilăriei, cu respect pentru tradiții și pentru tot ce are frumos de oferit țara noastră. Ei promovează și vorbesc cu multă însuflețire despre produsele tradiționale, locurile frumoase și ospitalitatea românilor.
La Bilbao am cunoscut români minunați, care mi-au devenit prieteni, oameni pe care ii admir și îi respect. Vasile Vasilache este unul dintre ei, o persoană care face foarte multe gesturi minunate, prin care ține comunitatea de români unită.” a mai declarat președintele Consiliului Județean Buzău.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole