Sub deviza ”Decembrie magic”, Consiliul Județean Buzău organizează o serie de activități specifice sărbătorilor de iarnă, pe tot parcursul lunii decembrie.

Decembrie magic, organizat de Consiliul Județean Buzău
Decembrie magic, organizat de Consiliul Județean Buzău

Astfel, buzoienii vor putea vizita, în perioada 01 – 23 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 19:00 Târgul de Crăciun organizat la Centrul Muzeal I. C. Brătianu situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Pe data de 01 decembrie, la ora 17:00, vor fi aprinse aici luminile de sărbătoare.

De asemenea, în perioada 19 – 22 decembrie, se va desfășura la Muzeul Județean Buzău acțiunea ”Mic Dejun cu Moș Crăciun”. Programul, susținut și organizat de Consiliul Județean Buzău în parteneriat cu Muzeul Județean Buzău și Teatrul George Ciprian, revine după doi ani de pauză. Pentru înscrieri cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon 0238 710 561, de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30, și vineri, între orele 8:00 – 14:00.

Pe data de 06 decembrie, copiii vor putea viziona spectacolul ”Punguța cu doi bani”, la sala mare a Consiliului Județean Buzău. Pentru că locurile pentru primul spectacol, programat la orele 10:00 și 12:30 s-au epuizat rapid, a mai fost programată încă o reprezentație, începând cu ora 14:00. Pentru cel de al treilea spectacol, rezervările se fac la Teatrul „George în ordinea primirii solicitărilor, în limita locurilor disponibile.

Pe 21 decembrie, de la ora 16.00, la Centrul Muzeal I. C. Brătianu, din b-dul. Nicolae Bălcescu, buzoienii sunt așteptați la Concertul de Colinde Cornelia și Lupu Rednic unde copiii vor primi cadouri din partea Consiliului Județean Buzău! Nu uitați și de întâlnirea Copiilor cu Moș Crăciun din aceeași dată! Accesul este gratuit, nefiind nevoie de rezervare.
Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.