17.7 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

ACTUALITATE | În noiembrie se lucrează și sâmbăta (19.11 și 26.11) la Înmatriculări și Permise

Custom ad 1

Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, a dispus noi măsuri menite a reduce timpii de așteptare pentru buzoienii care au nevoie de numere provizorii pentru autovehiculele recent achiziționate și pentru cei care trebuie să-și preschimbe permisul de conducere.
Astfel, prefectul județului a dispus deschiderea a două ghișee la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și în zilele de sâmbătă, 19.11.2022 și 26.11.2022.

În noiembrie se lucrează și sâmbăta (19.11 și 26.11) la Înmatriculări și Permise
În noiembrie se lucrează și sâmbăta (19.11 și 26.11) la Înmatriculări și Permise

La Compartimentul Înmatriculări și Evidența Vehiculelor Rutiere vor fi realizate, fără a fi nevoie de programare on-line, operațiuni de autorizare provizorie și radieri, iar la Compartimentul Permise de Conducere și Examinări vor fi realizate operațiuni de preschimbare a permiselor de conducere românești.

În limita resursei umane disponibile încercăm să venim în întâmpinarea semnalelor primite de la cetățeni și dispunem program suplimentar la S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău, urmând a fi deschise ghișee pentru eliberarea numerelor provizorii (roșii) și preschimbare permise, fără a fi nevoie de programare on-line. Luăm în calcul posibilitatea prelungirii acestei situații, în cazul în care se va constata că a avut efectele preconizate”, declară prefectul județului Buzău, Daniel-Marin Țiclea.

În noiembrie se lucrează și sâmbăta (19.11 și 26.11) la Înmatriculări și Permise
În noiembrie se lucrează și sâmbăta (19.11 și 26.11) la Înmatriculări și Permise

Programul după care vor fi deschise cele două ghișee în zilele de sâmbătă, în datele de 19.11.2022 și 26.11.2022, va fi 8.30-14.00.

Având în vedere că nu este nevoie de programare on-line, adresăm rugămintea ca solicitanții preschimbării unui permis de conducere să se prezinte cât mai aproape de data expirării documentului, pentru a evita aglomerația. De asemenea, venim cu mențiunea ca cetățenii să se prezinte cu taxele plătite, pentru că nu se va putea achita la S.P.C.R.P.C.I.V. contravaloarea permisului de conducere. Pentru întocmirea documentelor necesare operațiunilor solicitate, cetățenii pot consultata site-ul https://www.drpciv.ro/, secțiunea ”Documente și formulare”, precum și site-ul https://bz.prefectura.mai.gov.ro/, secțiunea ”Permise auto și înmatriculări”, declară inspector de poliție, Gabriel Constantin Ioniță, șef serviciu.

Reamintim, de la finele lunii trecute, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău își desfășoară activitatea într-o nouă locație, pe strada Simila nr.19. Adresa în care funcționează serviciul a fost inclusă, recent, și în Google Maps și în aplicația Waze.

Sursă: Instituția Prefectului – Județul Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente