joi, aprilie 18, 2024

ACTUALITATE | Locuitorii comunei Mărăcineni vor avea acces la rețeaua de gaze naturale până la 31 decembrie 2023

Custom ad 1

Comuna Mărăcineni va avea acces la rețeaua de gaze naturale până la sfârșitul anului 2023. În cursurl săptămânii trecute primarul comunei, Constantin Dumitru, a organizat un eveniment la care au participat atât reprezentanții instituțiilor din Buzău, cât și ai instituțiilor de la București, eveniment în cadrul căruia s-a discutat despre alimentarea cu gaze a celor trei sate componente ale comunei pe care o conduce: Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni.

Proiectul, căruia i s-a alocat o sumă de aproape 92 de milioane de lei, dintre care 77 milioane reprezintă finanțare de la Uniunea Europeană, are o perioadă de implementare de 40 de luni (1 septembrie 2020–31 decembrie 2023). Primarul comunei Mărăcineni a adus mulțumiri tuturor celor implicați în implementarea proiectului, dar și locuitorilor comunei, care au dat dovată de răbdare și înțelegere. Acesta a mai declarat că proiectul este important nu doar pentru comunitatea pe care o conduce, ci pentru întreaga dezvoltare a localităților de pe Valea Slănicului.

Am participat cu bucurie astăzi la conferința de lansare a proiectului “Înființare sistem distribuție gaze naturale în satele Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni”. Este un proiect finanțat prin POIM și o necesitate pentru dezvoltarea zonei și pentru oferirea unor condiții de trai mai bune cetățenilor. Rezultatele se văd când autoritățile locale și cetățenii formează o echipă! Vreau să-i felicit pe primarul comunei Mărăcineni, Dumitru Constantin, compania Transgaz și locuitorii comunei Mărăcineni pentru că au înțeles amploarea și importanța proiectului pentru dezvoltarea comunității!” a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, cu privirire la acest eveniment.

Sursă foto: Petre Emanoil Neagu | Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole