joi, aprilie 18, 2024

BUZĂU IUBEȘTE TEATRU | Maia Morgenstern și Emilia Popescu, pe scena Teatrului George Ciprian

Custom ad 1

În perioada 11 – 18 iunie, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, festivalul ”Buzău iubește teatrul” revine pe scena Teatrului George Ciprian.

Programul festivalului reunește producții ale instituțiilor teatrale: Teatrul Evreiesc de Stat București, Teatrul UNTEATRU, Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și Teatrul EXCELSIOR București.

Mâine seară, începând cu ora 19:00, scena Teatrului George Ciprian găzduiește primul spectacol: ”Nepotul meu Veniamin” (Teatrul Evreiesc de Stat), în regia lui Vlad Massaci.

Maia Morgenstern și Emilia Popescu
Maia Morgenstern și Emilia Popescu

Piesa este o comedie plasată la răscrucea dintre trecut, prezent și viitor, într-o familie de evrei care trebuie să acționeze nu arareori împotriva propriilor convingeri. Cutumele rigide și preconcepțiile de orice fel se luptă, în această comedie, cu viața de zi cu zi, creând situații aparent fără de ieșire, rezolvate cu mult umor și seninătate. Ludmila Ulițkaia – una dintre cele mai citite scriitoare contemporane din lume – demonstrează că, ajutată de optimism, cea care trebuie să câștige, fără doar și poate această luptă este Viața.

Buzoienii care și-au achiziționat deja bilete pentru piesa de mâine seară vor avea ocazia să le vadă pe aceeași scenă pe Maia Morgenstern și Emilia Popescu, alături de Andreea Alexandrescu și Andrei Miercure.

Nepotul meu Veniamin (teatrul Evreiesc de Stat)
Distribuție: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Andreea Alexandrescu, Andrei Miercure
Autor: Ludmila Ulițkaia
Traducerea: Elvira Rîmbu
Regizor: Vlad Massaci
Decor: Iuliana Vîlsan
Costume: Iuliana Vîlsan
Muzica originală: Vasile Sirli
Light design: Alin Popa

Sursă: Teatrul George Ciprian

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole