Claudiu Constantin, reprezentant al USR, ales primar al comunei Lopătari în 2020 a demisionat în această dimineaţă, invocând motive personale.

Stimați cetățeni și prieteni ai comunei Lopătari,
Mi-am prezentat astăzi Consiliului Local demisia mea din funcția de primar al comunei Lopătari. Este o decizie pe care am luat-o cu greu, dar pe deplin împăcat, una care are la bază motive personale. Vreau să mă concentrez mai mult pe sănătatea mea și pe familie, lucruri importante pe care recunosc că le-am neglijat prea mult în acest an și jumătate.
Stau drept în fața Consiliului Local, față de care am avut întreaga deschidere spre colaborare. Stau drept atât în fața celor care mi-au acordat încrederea, cât și în fața celor pe care nu i-am convins încă. Și stau drept în fața tuturor angajaților Primăriei Lopătari, pe care i-am respectat și cu care am lucrat bine în toată această perioadă. Așa cum am jurat în ziua ceremoniei de învestire din octombrie 2020, mi-am pus priceperea, buna-credință și energia în slujba comunei Lopătari din prima zi și până în ultima zi de mandat. Ca primar, am tras cum nu s-a tras vreodată pentru bunăstarea acestor meleaguri, limitat fiind atât de resursa umană, cât și de cea financiară. Consider că am făcut o treabă bună cu ce am avut la mână, un principiu cunoscut gospodarilor din zona noastră.
În perioada în care am reprezentat formal comuna s-au făcut progrese notabile atât în proiectele din teren, cât și în fluxul muncii din cadrul Primăriei. Am pus fiecare leu la muncă și am folosit fiecare oportunitate care a fost disponibilă pentru a duce comuna Lopătari pe drumul spre dezvoltare pe care-l merită. În secțiunea de „Rapoarte de activitate” de pe site-ul primăriei veți găsi toate rapoartele anuale din mandatul meu, inclusiv pentru 2022.
Rămân dedicat comunei Lopătari, loc pe care-l iubesc din adâncurile inimii și pentru care am dedicat și voi dedica în continuare multă energie. Rămân un partener de nădejde Primăriei Lopătari, în cazul în care viitoarea conducere va considera că le pot fi util. Rămân în comuna Lopătari, unde îmi doresc să fiu un membru implicat al comunității și loc în care vreau să-mi cresc copiii.🙂Săptămâna viitoare va fi ultima în primărie, una în care mă voi asigura că lucrurile rămân în bună ordine. În continuare toate atribuțiile vor fi preluate de viceprimarul comunei până la alegeri, conform legislației în vigoare. Cred că inițiativele din această perioadă vor fi continuate și că vor apărea multe alte proiecte benefice pentru comună. – Claudiu Constantin, primar Lopătari.
Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.