luni, aprilie 22, 2024

EVENIMENT | De 1 iunie, Teatrul „George Ciprian” îi așteaptă la spectacol pe cei mici!

Custom ad 1

De Ziua Copilului, Teatrul „George Ciprian” în parteneriat cu DGASPC și cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, organizează o serie de evenimente, GRATUITE, spre bucuria copiilor, a părinților și a bunicilor!

De la ora 10:00, câteva sute de copii vor putea urmări spectacolul BubbleShoW, spectacol de teatru cu baloane de săpun, eveniment dedicat special copiilor din cadrul DGASPC Buzău. Spectacolul va fi susținut în Sala Consiliului Județean.

De la ora 11:30 copiii, alături de părinți și bunici, sunt invitați la o serie de activități realizate de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, ce vor avea loc pe Bdul. Nicolae Bălcescu, în fața Consiliului Județean Buzău. Activitățile constau în readucerea aminte a jocurilor de altădată! Cei prezenți vor primi baloane și dulciuri din partea Consiliului Județean Buzău!

De la ora 18:00 are loc spectacolul de teatru pentru copii ”Rapunzel”, cu actorii Ionuț Octavian Ghinea și Ana Maria Pușcalău, o producție Teatrul Copilariei. Cei mici sunt așteptați cu personaje de poveste precum: Ana și Elsa, Olaf dar și nastrușnicii Minioni. Se vor juca, vor dansa și vor cânta, iar cei prezenți vor primi baloane și dulciuri din partea Consiliului Județean Buzău!

Sursă: Teatrul George Ciprian

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole