19.7 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

EVENIMENT | Cătălin Moroșanu și Gala Dynamite Fighting Show revin la Buzău, pe 24 iunie

Custom ad 1

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept nou dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, și își dorește să ofere publicului confruntări pe reguli K-1 între cei mai buni sportivi din România și Europa de kickboxing, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, Kyokushin și alte arte marțiale. DFS nu s-a dezvoltat doar ca o platformă sportivă, iar de-a lungul anilor a inițiat inclusiv o latură socială activă în fiecare oraș în care caravana artelor marțiale ajunge.

Gala Dynamite Fighting Show revine la Buzău, pe 24 iunie 2022
Gala Dynamite Fighting Show revine la Buzău, pe 24 iunie 2022

După 14 ani, Buzăul va găzdui ediția a XV-a a acestei gale, care se va desfășura pe data de 24 iunie, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”. Ultima gală mare organizată la Sala Romeo Iamandi a fost în 2008, atunci când chiar Cătălin Moroșanu îl înfrunta pe Freddy Kemayo.

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc ieri, la sediul Consiliului Județean Buzău, și la care au participat promotorul Cătălin Moroșanu și președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, au fost anunțate primele detalii privind evenimentul de pe 24 iunie.

De această dată, Moroșanu revine la Buzău în calitate de promotor, iar Kemayo va avea parte de un super fight împotriva lui Sebastian Cozmâncă. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea parte de un super fight internațional. Printre numele care se mai află pe fight cardul galei de pe 24 iunie se mai numără Bogdan Năstase, Andrei Ostrovanu, dar și Florin Rambo Lambagiu. Acesta din urmă va avea astfel primul meci în România după ce pe 31 mai, la Paris, va lupta pentru centura mondială ISKA la categoria semigrea.

Cătălin Moroșanu, prezentatorul Galei Dynamite Fighting Show și Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău
Cătălin Moroșanu, prezentatorul Galei Dynamite Fighting Show și Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău

Consiliul Județean Buzău este coorganizator al acesteia, un eveniment sportiv inedit, cu participare națională și internațională, prin care se promovează kickboxing-ul.
Sportul înseamnă disciplină, respect, performanță, fiind totodată și o modalitate de promovare turistică. Această gală reprezintă o oportunitate de promovare a unor zone turistice din județul Buzău, dar are și o importantă componentă educațională.
Cătălin Moroșanu este cel care va merge pe 30 și 31 mai în 3 licee buzoiene (Pătârlagele, Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzău) pentru a desfășura o campanie anti-bullying, ce are ca scop limitarea atitudinii negative între adolescenți și îmbunătățirea comportamentelor acestora.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, cu privire la acest eveniment, în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ AICI

Potrivit Hotărârii nr. 100/ 11.05.2022, Consiliul Județean Buzău va asigura o cofinanțare a evenimentului cu suma de 75.000 lei din bugetul propriu al Județului Buzău 2022, Capitolul 67 – „Cultura, recreere, religie”, bani ce vor fi utilizați pentru costurile aferente plății pentru sonorizare, lumini și servicii de cazare și masă.

Dynamite Fighting Show nu și-a propus să devină doar un produs de sport și entertainment, ci să devină și un exemplu al implicării sociale. În cadrul campaniilor DFS, au fost scoate tot timpul în evidență faptul că visele pot deveni realitate în sport, că talentul și munca pot învinge barierele impuse de societate. Începând cu anul 2019, DFS și Cătălin Moroșanu au anunțat oficial dezvoltarea unei campanii anti-bullying la nivel național. Astfel, în fiecare oraș în care are loc o gală Dynamite Fighting Show, sportivii merg în școli și licee, vorbindu-le elevilor despre efectele negative pe care bullying-ul le are. Totodată, aceștia îi încurajează pe adolescenți să ia calea unei vieți sănătoase prin sport, indiferent de proba sportivă pe care aceștia din urmă o aleg.

Datorită faptului că încă din 2018 Dynamite Fighting Show a devenit un brand de succes din punct de vedere al numărului de spectatori prezenți în săli, cu o rată de ocupare de minim 80%, aceștia și-au propus să le ofere spectatorilor și oportunitatea de a descoperi turismul din orașele în care sunt prezenți. Astfel, la fiecare eveniment este realizat un clip care include și cele mai frumoase obiective ale orașului.

Sursă: Dynamite Fighting Show, Consiliul Județean Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente