marți, aprilie 16, 2024

ACTUALITATE | Prefectul Daniel Țiclea anunță că s-au finalizat cele 4 lucrări de consolidare de pe DN10

Custom ad 1
În cadrul Colegiului Prefectural care s-a desfășurat la sfârșitul lunii aprilie, prefectul Daniel Țiclea anunța că, dacă lucrurile decurg conform graficului de lucrări, în curând va reveni cu vești bune pentru șoferii care tranzitează DN10 (Buzău – Brașov).
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Bucuresti, administratorul DN10, a reușit finalizarea celor 4 lucrări de consolidare de pe drumul național care leagă Buzăul de Brașov, lucrări care s-au derulat în 4 puncte: la km 30, 34, 83 și 86. O dată cu finalizarea lucrărilor au fost ridicate și semafoarele, spre bucuria șoferilor care nu vor mai pierde așa mult timp în trafic.
S-au finalizat lucrările de consolidare ale DN10
S-au finalizat lucrările de consolidare ale DN10
Prefectul Daniel Țiclea precizează că ”a mai rămas o mică porțiune semaforizată după Viaductul Stânca Teherău, din cauza căderilor de anrocamente din zonă. Cât de curând pe zona Siriu ar trebui să înceapă lucrările de ancorare plase pe versanți si vom inaugura podul de la Cislău, peste Bâsca Chiojdului, primul pod construit pe rețeaua de drumuri naționale din județul Buzău, de după Revoluție. PNL Buzău a luptat mult pentru DN10, drum național care anul trecut a fost redat traficului greu după o întrerupere de 15 ani.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole