vineri, aprilie 19, 2024

ACTUALITATE | Ținutul Buzăului, prezent la Târgul de Turism al României

Custom ad 1

În perioada 24 – 27 februarie 2022, în incinta Romexpo – Pavilionul B2, se desfășoară Târgul de Turism al României – Ediția de primăvară, care se bucură de prezența a 85 de companii renumite din industria turismului. Gradul de internaționalizare al târgului este de 46%, fiind prezente companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria.

Buzăul este și el prezent, prin standul organizat de Consiliul Județean Buzău. ”Vom promova Geoparcul Ținutul Buzăului, Dealul Istrița: Crame & Monteoru, Zona Nehoiu – Siriu – Chiojdu, produse tradiționale buzoiene, meșteri populari: Amalia Papazissu, Petru Tofan (sculptor), școala Merei cu lada de zestre si ateliere de mărțișoare, Asociația Meșterilor Populari din Buzău, momente artistice ale ansamblului Centrului de Creație, dar și o expoziție panotată a Muzeului Județean Buzău”, a declarat Petre Emanoil Neagu cu ocazia acestui eveniment.

Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră, prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei în contextual actual, împreună cu autoritățile din domeniu.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole