16.2 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

ACTUALITATE | Întâlnire de lucru organizată de Instituția Prefectului cu privire la construcția noului spital

Custom ad 1

Constatând importanța demarării proiectului de a fi construit un spital în jurul municipiului Buzău, Instituția Prefectului – Județul Buzău analizează oportunitatea înființării unui grup de lucru în vederea stabilirii datelor privind implementarea acestui proiect vital pentru cetățenii județului Buzău.

În acest sens, Instituția Prefectului – Județul Buzău organizează o primă întâlnire de lucru, joi, 17 februarie ora 14.00, întâlnire la care au fost invitați Consiliul Județean Buzău, Primăria Buzău, Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Județean Buzău (manager și cel puțin doi medici), Serviciul de Ambulanță Județean, alături de toți deputații și senatorii care reprezintă Buzăul în Parlamentul României.

Întâlnirea nu va avea caracter politic, ci urmărește identificarea soluțiilor care vor sta la baza implementării proiectului privind construirea unui spital pentru buzoieni. În cadrul întâlnirii de lucru, vor fi dezbătute toate aspectele legate de acest proiect, urmărindu-se a se stabili primele detalii concrete despre această investiție importantă pentru sănătatea și viața buzoienilor.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente